6 вересня – День підприємця

Дорогі підприємці Полтавщини!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня підприємця! Відзначення цього свята на державному рівні свідчить про важливість підприємництва, визнання його високого статусу.
Підприємництво – одна з рушійних сил економіки України, яка окреслює тенденції розвитку держави. А підприємці – це люди, які своєю працею й активною позицією прагнуть досягти вагомих економічних і суспільних результатів, створюють робочі місця, наповнюють бюджети, запроваджують корисні суспільству інновації.
Сьогодні, коли з одного боку в країні відбуваються системні реформи, а з іншого – зовнішня агресія, малому та середньому бізнесу кинуто нові виклики. Проте ми упевнені, що консолідація підприємницьких кіл, компетентність і чесність допоможуть зберегти здобутки та стануть основою оновлення української економіки.
Особлива подяка підприємцям, які допомагають нашим військовим, піклуються про поранених, підтримують населення, яке постраждало внаслідок неоголошеної війни на Сході України.
Бажаємо вам міцного здоров’я, миру, добробуту, стабільності, успішного втілення в життя задумів і починань, плідної праці на благо рідного краю та України!

Валерій ГОЛОВКО,
голова
облдержадміністрації;
Петро ВОРОНА,
голова
обласної ради.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.