Не стало відважного кіборга

Війна забирає життя солдатів навіть не на полі бою. Відважний кіборг Олег Фень захищав Донецький аеропорт, Піски та Водяне від терористів. У тій несамовитій бійні важкої артилерії, коли земля горіла під ногами, йому вдалося вижити. До лав Збройних сил України 36-річний кременчужанин був призваний 15 серпня 2014 року. Службу проходив у складі 93-ї механізованої бригади, за фахом – стрілець-гранатометник. Йому дали позивний “Катастрофа”. За словами бойових побратимів, з появою Олега у сепаратистів неодмінно починалася катастрофа.
Кременчук пишався Олегом, його фото навіть розмістили на білбордах, щоб земляки знали своїх Героїв в обличчя. Його родина ніколи не була заможною, натомість усе зароблене доводилося витрачати на лікування шестирічної доньки. Довідавшись про те, що маленькій Ангеліні потрібна термінова операція, жіноча сотня Кременчука допомогла зібрати необхідні кошти. Олег Фень, приїхавши у відпустку, встиг поспілкуватися зі своїм сонечком, як він називав донечку Ангелінку. На жаль, серце бійця не витримало й раптово зупинилося… За час відпустки він прагнув зробити дуже багато справ, тому й не звертав уваги на проблеми зі здоров’ям.
Прощання з Олегом Фенем відбулося у міському Палаці культури. Провести бійця в останню путь прийшли друзі, бойові побратими, мешканці міста, представники влади. Після відспівування в Свято-Миколаївському соборі Героя поховали на алеї Героїв АТО Свіштовського кладовища.
Вічна йому пам’ять! Слава Україні!

Антон ПИСАРЧУК
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.