Юрій Анучін та Олег Беркеля нагороджені іменною зброєю

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вручили державні нагороди й відомчі відзнаки правоохоронцям, бійцям спецпідрозділів, які захищають суверенітет і територіальну цілісність країни у зоні проведення антитерористичної операції.
Глава уряду наголосив, що добровольці без повісток, мобілізації взяли до рук зброю і пішли боронити країну від зовнішньої агресії. Вони своїм прикладом показали, що таке героїзм і боротьба за державу, за незалежність і за кожного українця.
Арсеній Яценюк зазначив, що досвід бійців спецбатальйонів, здобутий ними за період проведення антитерористичної операції на Сході країни, має бути переданий військовослужбовцям Національної гвардії України, нової поліції і спецпідрозділу “КОРД” (Корпус оперативно-раптової дії – поліцейський спецпідрозділ швидкого реагування МВС України. – Ред.), що нині створюється.
Серед нагороджених були і командири батальйону особливого призначення “Полтава” Юрій Анучін та командир роти особливого призначення “Кременчук” Олег Беркеля. Їм вручено відзнаки Міністерства внутрішніх справ України – іменну зброю.

Прес-служба МВС України

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.