Сто двадцятий день народження Гребінки

Мешканці й гості Гребінки відсвяткували 120-й день народження міста. З нагоди урочистостей відкрилася виставка робіт майстрів народної художньої творчості, відгриміла мистецька програма “Музичні вітання просто неба”, відбувся концерт на центральному стадіоні за участю аматорів сцени із Гребінки та Пирятина.
Зранку від місцевої автошколи стартував тематичний автопробіг. Велика колона авто- та мотолюбителів проїхала вулицями міста. Потім відбулися змагання зі швидкісного і фігурного водіння автомобілів, маневрування й показових виступів. У дійстві взяли участь члени клубу автолюбителів Гребінчиного краю “SMOTRA GREBINKA”, місцеві байкери, автолюбителі з Пирятина, Лубен, інших міст і сусідніх областей. За безпекою на майданчику пильнували учасники громадської організації “Гребінківська варта”. Глядачів і учасників змагань пригощали смачною кашею. Авторитетне журі визначило переможців. Друге і третє місця відповідно зайняли автолюбителі з Лубен та Ладана Чернігівської області, а ось перше у чесній боротьбі виборов гребінківець Єгор Соболєв. Переможці змагань отримали пам’ятні подарунки.
Також на центральному міському стадіоні відбулися спортивні змагання з міні-футболу, баскетболу, волейболу, гандболу, тенісу та шахів, у яких взяли участь спортсмени Гребінківського, Пирятинського, Лубенського, Драбівського (Черкаська область) районів, міст Києва і Прилук.
У змаганнях із міні-футболу переможцем стала команда села Овсюки, друге місце посіла команда села Павлівщина, третє – села Слободо-Петрівка. Серед баскетболістів першість здобула команда Пирятинського району, на другому місці – збірна Гребінківського району, на третьому – Драбівського. Гребінківці перемогли у змаганнях із волейболу, обігравши пирятинців і драбівчан. Першість із гандболу виборола команда гандбольного клубу “Гребінка”, на другому місці – спортсмени Гребінківської ДЮСШ. Переможцем турніру з тенісу став киянин Станіслав Архипов, друге та третє місця посіли тенісисти Гребінки Руслан Запорожець і Володимир Чернявський. У матчевій зустрічі шахістів Пирятинського і Гребінківського районів перемогу святкували пирятинці.
Ювілей міста залізничників став черговою віхою історії славного Гребінчиного краю.

Євген ОСТАПЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.