В облдержадміністрації обирали можливого очільника «ідеологічного» департаменту

Засідання конкурсної комісії, на якому визначали, кого рекомендувати голові облдержадміністрації Валерію Головку на посаду директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, викликало неабиякий інтерес як у ЗМІ, так і у власне громадськості.

На засідання комісії, яке очолив перший заступник голови ОДА Андрій Пісоцький, зібралося зо два десятки активістів. До слова, останні два місяці (після звільнення колишнього директора Артема Бабака) департамент не мав очільника. Його обов’язки виконував Юрій Варченко.
Заявки на конкурс подали чотири кандидати: виконуючий обов’язки директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Юрій Варченко; президент Полтавського обласного медіа-клубу Людмила Кучеренко; історик та викладач Олександр Семергей; член громадської ради при ОДА Вадим Штефан. Усі претенденти на посаду попередньо склали письмовий іспит. Далі – співбесіда з членами комісії, під час якої кожен кандидат презентував власну схему розвитку департаменту. Усе відбувалося під пильним оком ЗМІ та громадськості.
У підсумку перевагу віддали Вадимові Штефану. Саме його концепція щодо роботи департаменту зацікавила членів комісії найбільше.
– Згідно із законодавством, конкурсна комісія лише рекомендує голові ОДА кандидата на посаду. Остаточне ж рішення оголосить уже сам Валерій Головко, – зазначив перший заступник голови ОДА Андрій Пісоцький.
Нагадаємо, що свого часу голова ОДА Валерій Головко сформував коло експертів. Найближчим часом вони проведуть аналіз кандидатур і також будуть рекомендувати йому кандидатуру на посаду керівника департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, яка може відрізнятись від тих, кого визначила комісія. Але остаточне рішення залишається за Валерієм Головком.

Прес-служба облдержадміністрації

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.