У Карлівці ремонтують дороги

У нинішньому році в Карлівці відремонтували покриття на 18 вулицях, повідомив міський голова Володимир Слєпцов. Оновили 1746 квадратних метрів асфальтобетонного покриття на суму 346 тисяч гривень, засипали понад 17,5 тисячі квадратних метрів покриття доріг на суму майже 340 тисяч гривень.
Профінансовані роботи з благоустрою на загальну суму 2300 тисяч гривень, зокрема санітарну очистку, озеленення, освітлення міста, оплату громадських робіт.
– Цікаво, що за півроку в міській раді видали жителям понад 3,5 тисячі довідок із загальних питань, це на 268 більше, ніж за весь минулий рік, – розповів Володимир Слєпцов. – А для отримання субсидій видано 1880 документів, що вдвічі більше, ніж за весь 2014-й.
З приводу того, чи виграє райцентр, якщо до нього приєднаються навколишні села, Володимир Слєпцов вважає, що городянам краще не стане, а ось людям із сіл – навпаки, оскільки у місті розвинутіша інфраструктура й воно намагатиметься підтягнути до свого рівня й села. Приміром, зараз лише по Карлівці курсують 9 автобусних маршрутів, тоді як у деякі села транспорт ходить один-два рази в тиждень. Місто продовжує фінансувати безкоштовний підвіз школярів до місця навчання і додому по міських маршрутах, а також із села Іванівки до Лип’янської школи.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.