Нехай добро повернеться сторицею

Упродовж двадцяти років громадська організація ветеранів та інвалідів Полтавської області “Союз Чорнобиль України” співпрацює з мерією італійського міста Сестрі Леванте і громадською організацією “La Bala delle Favole” (“Затока казок”). 27 липня діти, постраждалі від наслідків Чорнобильської катастрофи, діти, які виїхали із зони бойових дій, та ті, чиї батьки загинули в АТО, вкотре вирушили на відпочинок й оздоровлення до Італії.
Наше громадське об’єднання, проводячи такі поїздки, завжди зверталося за допомогою щодо перевезення юних пасажирів до міжнародного аеропорту “Бориспіль” і назад. Цьогоріч автобус надав колектив Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Проте автівку потрібно ще й заправити. Тоді ми звернулися до приватного підприємства “Компанія “Надежда”. Через день після звернення представники підприємства перетелефонували й повідомили: “Приїздіть. Ми ваше питання вирішили”. Надали нам 300 літрів пального. Така допомога вартувала їм чимало – близько семи тисяч гривень.
Так, завдяки підтримці небайдужих колективів ми змогли відвезти дітей в аеропорт і заберемо їх після повернення з Італії. Від нашої громадської організації, дітей та їхніх батьків висловлюємо щиру подяку працівникам приватного підприємства “Компанія “Надежда” та Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Спасибі вам за зроблене добро. Нехай воно повернеться сторицею.

Віктор ШКУРПЕЛА,
голова ГО ветеранів та інвалідів
Полтавської області
“Союз Чорнобиль України”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.