Підтримка вітчизняного товаровиробника

Голова облдержадміністрації Валерій Головко провів виїзний прийом громадян у Пирятинському районі.
На ПАТ “Пирятинський сирзавод” очільник виконавчої влади області поспілкувався із колективом підприємства. Валерій Головко наголосив, що вважає основним своїм завданням підтримку вітчизняного товаровиробника, адже за кожним робочим місцем стоїть полтавська родина. На зустрічі йшлося також про розвиток потужностей, підтримку в пошуку нових ринків збуту, орієнтацію на українського споживача.
У Березовій Рудці Валерій Головко не лише провів особистий прийом громадян, а й зустрівся з мешканцями села. Голова ОДА відповів на запитання учасників зустрічі. Зокрема порушувалися проблеми призначення субсидій, децентралізації та об’єднання громад, транспортного сполучення й формування цін на хліб. Найбільший резонанс мала тема розпаювання земель ДП СГП “Березівське” у 2012 році. Частина селян переконана, що процес розпаювання відбувся з порушеннями законодавства. Чимало людей не задоволені розмірами паїв, дехто із колишніх працівників державного підприємства не отримали землі.
Як з’ясувалося під час зустрічі, наразі прокуратурою Пирятинського району порушено справу щодо процедури розпаювання ДП СГП “Березівське”. Окрім того, вже третій рік триває санація підприємства, й увесь цей час майновий комплекс, який можна було б запропонувати інвесторам, не використовується. Валерій Головко зауважив, що в разі подальшої бездіяльності санатора порушуватиме питання про його заміну. Ситуацію навколо ДП СГП “Березівське” голова ОДА взяв під особистий контроль.

Прес-служба облдержадміністрації

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.