Полтавщина: кількома абзацами

В облдержадміністрації планують створити департамент реформ та відділ боротьби з корупцією
Про це повідомив голова облдержадміністрації Валерій Головко. “Я хочу розпустити весь економічний блок і створити єдиний блок в адміністрації – департамент реформ”, – зазначив голова ОДА. Він повідомив, що до нової структури залучатимуть людей на конкурсній основі. Працювати відповідна структура може почати вже з 1 вересня.
Валерій Головко також повідомив, що в ОДА планують створити відділ боротьби з корупцією. Робота майбутнього відділу включатиме й співпрацю з правоохоронними органами – співробітники відділу разом з правоохоронцями виявлятимуть хабарників та корупціонерів серед чиновників.
Допомога бійцям АТО
У Полтаві пройшла передача необхідного спорядження бійцям 16-го мотопіхотного батальйону, який дислокується в зоні проведення АТО, біля Горлівки на Донеччині.
Зокрема від Полтавського ГЗК бійці отримали бензопилу та дизельний генератор потужністю 2,8 кВт, від профспілки обласної ради – пральну машину та інше необхідне обладнання.
“Усе для фронту, все для перемоги!” – наголосив голова обласної ради Петро Ворона під час урочистої передачі спорядження.
Заступник командира батальйону, капітан Олексій Семачкін висловив вдячність за надану допомогу та повідомив, що нині бійцям не вистачає запчастин для бойових машин.
Військову присягу  склали майбутні офіцери запасу
На базі Миргородської авіаційної бригади відбувся урочистий захід – прийняття військової присяги на вірність народу України студентами Київського національного авіаційного університету. Учасниками цього дійства стали 89 юнаків, які проходять навчання у Києві та Кривому Розі за системою “курсант-студент”.
Протягом місяця майбутні офіцери запасу опановуватимуть загальновійськові дисципліни. “Після закінчення курсу навчання курсанти складуть іспити, на початку вересня усі, хто отримає позитивні результати, будуть атестовані на військове звання “молодший лейтенант запасу”, – розповів керівник навчальних зборів, полковник Михайло Топал. – Подібна система підготовки наземних фахівців для потреб Повітряних сил ЗСУ сприяє вирішенню кадрових проблем, особливо у нинішніх умовах”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.