Звернення до громадськості міста Полтави та області

Шановні добродії!
Останнім часом у місті та області простежуються негативні тенденції безпідставного, неправдивого інформування з приниженням честі та гідності, ділової репутації посадових осіб різних сфер діяльності.
Ми, учасники бойових дій в Афганістані, виступаємо за очищення влади від випадкових, некомпетентних, непрофесійних посадових осіб, корупціонерів та хабарників і підтримуємо дії громадськості. Але вимушені констатувати, що збільшилася кількість безпідставних звинувачень на адресу посадових осіб, що провокує напругу в суспільстві.
Дійшла черга й до директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віктора Лисака. Йдеться про його нібито невідповідність займаній посаді.
Враховуючи вік та стан здоров’я учасників бойових дій, ми вимушені досить часто звертатися за медичною допомогою і можемо відповідально заявити, що жодного разу нам не було відмовлено в наданні медичної допомоги в лікувально-профілактичних закладах міста та області, а медична допомога надавалася кваліфіковано та своєчасно.
Вважаємо, що в наш скрутний час Віктор Петрович Лисак на посаді директора департаменту охорони здоров’я ОДА ефективно оптимізував роботу лікувально-профілактичних закладів області. Це дозволяє в складних умовах підтримувати медичну службу Полтавщини на належному рівні.
Ті проблеми, які є сьогодні в охороні здоров’я з фінансуванням, забезпеченням лікарськими препаратами, імунобіологічними препаратами для проведення профілактичних щеплень, лікувальними сироватками та імуноглобулінами, абсолютно не залежать від департаменту охорони здоров’я ОДА та його директора особисто, бо їх розв’язання належить до компетенції  Міністерства охорони здоров’я України.
Просимо громадськість міста та області не піддаватися на провокативні дії та підтримати людей в білих халатах, що роблять усе можливе й неможливе для збереження здоров’я громадян області!
Вимагаємо припинити маніпулювання свідомістю людей, утриматися від безпідставних звинувачень та розповсюдження неправдивої інформації!
Президія обласної організації

Української спілки ветеранів Афганістану
(воїнів-інтернаціоналістів).

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.