“Полтавська битва”: перемога за нами

Минулої суботи, 20 червня, на Театральній площі обласного центру українські богатирі мірялися силою. За підтримки облдержадміністрації відбувся перший етап командного кубка України зі стронгмену “Полтавська битва”.
У змаганні взяли участь спортсмени Полтавської, Харківської, Івано-Франківської й Запорізької областей. Згідно з правилами команда складалася із трьох учасників. Зокрема нашу область представили кандидат у майстри спорту України з пауерліфтингу Володимир Левченко, майстри спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Віктор Мариненко й Геннадій Чіпко.
Українські богатирі мірялися силою у вправах “Колодязь”, “Коромисло”, “Колода”, в підніманні штанги – “осі Аполлона”, були й “Прогулянка фермера” з кисневими балонами, й тяга автомобіля. Стронгмени на швидкість переносили, перетягували вагу від 105 кілограмів до восьми тонн.
Полтавці й гості обласного центру із захопленням спостерігали за дійством, підтримували учасників естафети. У перерві між конкурсами охочі глядачі теж взяли участь у конкурсах, за що отримали подарунки.
Після трьох годин запеклої боротьби з відривом від суперників у три бали перемогла команда Полтавщини. Друге місце зайняли харків’яни, третє – іванофранківці.

Оксана БІЛЕНЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.