Країна “Орлятко” приймає друзів

Літо, сонце, річка, свіже повітря, поряд – друзі. Що ще потрібно кожній дитині для незабутніх вражень та повноцінного відпочинку? Все це та багато іншого пропонує своїм вихованцям дитячий оздоровчий центр “Орлятко” імені Володимира Садового, розташований у селі Матвіївка Котелевського району. Вже 16 років цим табором опікується обласна організація Всеукраїнської профспілки працівників органів Державної фіскальної служби.
Завдяки шефській турботі, чуйному ставленню небайдужих людей за ці роки центр “Орлятко” здобув славу одного з найпопулярніших місць відпочинку дітей різного віку. Чимало хлопчиків і дівчаток відпочивають тут не вперше. Згодом юні вихованці оздоровчого центру приходять сюди вже в іншій ролі – вожатими.
До послуг “орляток” – бібліотека, комп’ютерний клас, футбольне поле, волейбольні та баскетбольні майданчики, гімнастичне обладнання, настільний теніс, власний автобус, що возить малечу на охайний пляж, концертний майданчик у затишному сосновому обрамленні та багато іншого.
Під час урочистої лінійки з нагоди відкриття табірної зміни директор дитячого центру Іван Вовнянко зазначив, що за ці 16 років табір “Орлятко” став справжнім осередком юнацької творчості й оздоровлення. І все це завдяки зусиллям колективу та шефській допомозі.
Виконуючий обов’язки начальника головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області Василь Храмов наголосив: “Працівники нашого відомства прагнуть зробити все, щоб відпочинок в “Орлятку” з року в рік ставав кращим, а враження його вихованців були ще яскравішими”.
Голова обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників органів Державної фіскальної служби Ольга Клочко побажала дітлахам щасливого та веселого літа, повноцінного відпочинку й оздоровлення, а ще – знайти у таборі справжніх і вірних друзів.

Прес-служба ГУ ДФС
у Полтавській області

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.