“Прискорена пошта” – нова послуга Укрпошти

З  червня 2015 року Укрпошта розпочала впровадження нової послуги з пересилання відправлень – “Прискорена пошта”. Відтепер українці можуть у найкоротші терміни відправити пошту в будь-який куточок країни.
Відправлення “Прискорена пошта” доставляються адресату в цей же день за умови, що вони прийняті для доставки в межах міста або надійшли з інших міст до 12-ї години. Відправник може адресувати відправлення як на адресу одержувача, так і на адресу будь-якого відділення поштового зв’язку (за принципом складу). В обох випадках буде забезпечено найкоротші терміни пересилання.
“Впроваджуючи нову послугу з пересилання відправлень “Прискорена пошта”, Укрпошта зробила великий крок на- зустріч клієнту, – відзначає керівник Укрпошти Ігор Ткачук. – Завдяки перегляду технологічних процесів приймання, оброблення, перевезення і доставки відправлень нам вдалося значно скоротити терміни пересилання пошти. Разом зі швидкими термінами доставки ми пропонуємо нашим клієнтам досить лояльну тарифну політику, яка є доступною для більшості населення України”.
Скориставшись новою послугою від Укрпошти, клієнти можуть застрахувати вкладення своїх відправлень, а також відстежити шлях їх проходження на всіх етапах пересилання. Нова послуга передбачає спрощену процедуру приймання та вручення відправлення.
“Якісно новий рівень доставки пошти та розумне співвідношення ціни, швидкості доставки і безпеки пересилання відправлень “Прискорена пошта” дозволять Укрпошті гідно конкурувати з іншими приватними установами”, – підсумовує Ігор Ткачук.
Послуга “Прискорена пошта” є доступною в будь-якому обласному центрі України та в Києві. Надіслати відправлення можна як у поштових відділеннях, з переліком яких можна ознайомитись на сайті Укрпошти, так і викликавши кур’єра додому.
Про УДППЗ “Укрпошта”. Українське державне підприємство поштового зв’язку “Укрпошта” входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України та є національним оператором поштового зв’язку України. На сьогодні Укрпошта надає понад 50 видів послуг в майже 12 тисячах відділень по всій Україні. Штат компанії налічує 77,9 тисячі працівників, з них майже 33,9 тисячі – листоноші, 13 тисяч – оператори поштового зв’язку.

Прес-служба УДППЗ “Укрпошта”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.