Олександр Коросташов – почесний доктор Інституту землеробства

Сільськогосподарський виробничий кооператив “Батьківщина” Котелевського району, який очолює Герой України, досвідчений аграрій, мудрий керівник, депутат обласної ради, заслужений працівник сільського господарства України Олександр Коросташов, є провідним агроформуванням не тільки Полтавського регіону, а й усієї держави.
СВК “Батьківщина” тісно співпрацює з науковими установами, зокрема з Національним науковим центром “Інститут землеробства Національної академії аграрних наук України”, роблячи значний вклад у розвиток системи землеробства.
Тож не випадково нещодавно рішенням вченої ради цього осередку аграрної науки держави Олександру Григоровичу Коросташову присвоєно звання Почесного доктора Національного наукового центру “Інститут землеробства НААН”.
Зоряни приєднуються до привітань, які надходять на адресу Олександра Григоровича Коросташова з цієї нагоди, і зичать доброму давньому другу нашої газети міцного здоров’я, щедрих ужинків і нових звершень у розвитку аграрної галузі держави. З роси і води Вам, Олександре Григоровичу!
(Інформація “Зорі Полтавщини”).

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.