На варті незалежності й миру

Заслужений журналіст України, фотокореспондент парламентської газети “Голос України” Олександр Клименко з початку бойових дій працює безпосередньо у зоні проведення АТО. Він підготував не один фронтовий репортаж спеціально для “Зорі Полтавщини”. Фотооб’єктив досвідченого репортера “шукає” наших земляків – захисників Вітчизни, аби ми з вами бачили і знали своїх героїв у обличчя.
Нещодавно Олександр Клименко на одному із блокпостів на буремному Сході познайомився із правоохоронцями з Полтавщини, які нині відповідально і професійно виконують свої обов’язки у зоні проведення бойових дій. Ось вони на фото. Це – помічник оперативного чергового Новосанжарського райвідділу міліції старший прапорщик Сергій Батюк, співробітник Козельщинського райвідділу міліції капітан Руслан Левченко, оперуповноважений сектора карного розшуку Кобеляцького райвідділу міліції старший лейтенант Андрій Полонський, помічник начальника Кобеляцького райвідділу міліції – оперативний черговий чергової частини штабу майор Тарас Несторик. Ці досвідчені правоохоронці вже по дві, а то й три ротації побували в “гарячих точках” і знають про фронтове життя не за чутками. Вони чесно виконують свій обов’язок, відстоюючи суверенітет держави, захищаючи наше мирне життя.
До речі, Указом Президента України Петра Порошенка від 5 червня ц.р. за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність та з нагоди Дня журналіста фотокореспондента газети Верховної Ради України “Голос України” Олександра Клименка нагороджено орденом “За заслуги” III ступеня. Ми щиро вітаємо колегу з високою відзнакою і зичимо йому нових здобутків на журналістській ниві, а всім українцям – миру в державі та злагоди в родинах.

(Інформація “Зорі Полтавщини”).

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.