6 червня – День журналіста

Шановні журналісти Полтавщини!
Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом – Днем журналіста!
Неможливо уявити сучасне суспільство без інформації та комунікаційних мереж. Не загубитися у бурхливому потоці новин нам допомагаєте ви, працівники мас-медіа.
Вас по праву називають совістю нації, адже саме від вашої професійності, об’єктивності та неупередженості залежить формування громадського світогляду.
Нині, в умовах інформаційної війни проти України, написане, сказане і показане засобами масової інформації набуває особливого значення. Щоденна фахова праця кожного з вас – редактора, кореспондента, диктора, фотографа, відеооператора – покликана служити добру, утверджувати мир, демократію та справедливість у суспільстві.
Бажаємо вам, дорогі журналісти, натхнення, професійного зростання, неординарних ідей та сміливих проектів! Нехай оптимізм та творче окрилення ніколи не залишають вас, а повсякденна робота стане яскравим стилем життя!

Валерій ГОЛОВКО,
голова
облдержадміністрації;
Петро ВОРОНА,
голова
обласної ради.

Шановні колеги!
Національна спілка журналістів України щиро вітає вас із професійним святом – Днем журналіста.
На жаль, мусимо визнати, що з кожним роком перед представниками нашої професії постають усе більші виклики і небезпеки. Порушення прав журналістів, тиск і перешкоджання професійній роботі, насилля в часи євромайданів і, зрештою, війна, в  якій гинуть і наші колеги.
Та бачимо й те, що такі складні умови не зламали нас, а стали доказом професійності, мужності, вірності журналістським стандартам. Адже більшість колег-медійників доводять, що жодні перешкоди та небезпеки не стануть на заваді виконанню їхніх професійних обов’язків. І навіть на мирних територіях України вони також ведуть свою війну – війну за свободу слова, за демократію, за справедливість.
Тож бажаємо вам, дорогі журналісти, аби вам не забракло мужності й натхнення, аби завжди було за що боротися і що відстоювати. І щоб, зрештою, ми дочекалися миру в нашій країні.
Нехай завжди з вами поруч будуть небайдужі люди, а ваша праця буде гідно оцінена аудиторією. Здоров’я вам, енергії і добробуту!
Сергій Томіленко,
перший секретар НСЖУ.

Дорогі колеги!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня журналіста!
Наша професія – це навіть не робота, а саме життя. І сьогодні, в дуже суворий для України час, газетярі, теле- й радіожурналісти області демонструють приклади справжнього патріотизму. Майстри пера і мікрофона не створюють матеріальних цінностей, але саме вони великою мірою формують свідомість громадян, їхню громадянську позицію.
Щиро зичу великих тиражів, поповнення кола шанувальників та друзів. А також – міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, сміливих проектів, гострого пера і чутливого мікрофона, наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики. Нехай не зраджують вас удача й творче натхнення. Миру нам усім!
Григорій ГРИНЬ,
секретар Національної спілки журналістів України,
голова обласної організації НСЖУ,
головний редактор Всеукраїнської громадсько-політичної газети
“Зоря Полтавщини”.

Шановні працівники засобів масової інформації!
Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем журналіста!
Нехай ваші публікації, теле- і радіопередачі завжди будуть злободенними, допомагають у вирішенні життєво важливих проблем та доходять до сердець людей, а журналістська праця служить добру і справедливості.
Бажаємо вам високих рейтингів та великих тиражів, поповнення аудиторії читачів, глядачів та слухачів, а також – розширення кола друзів. Міцного вам здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя та мирного неба над головою!
Василь ХРАМОВ,
виконуючий обов’язки начальника головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.