“Любимо “Зорю Полтавщини”, як саму Полтаву”

Традиційний день передплатника зібрав біля Полтавського головпоштамту чимало шанувальників періодики. Вони мали можливість не лише оформити передплату, а й поспілкуватися із журналістами, підказати тему для нового репортажу чи поділитися проблемами.
– Передплата на друге півріччя стартувала у квітні. За цей час у Полтаві й приміському районі вже встигли передплатити понад 40 тисяч примірників друкованих видань, – повідомила начальник поштамту Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Ніна Коломієць. – Це хороший показник, і він свідчить, що інтерес до друкованої періодики зростає. Зокрема активно передплачують “Зорю Полтавщини”, її шанують краяни.
До журналістів нашого часопису підійшло двоє чоловіків – Микола Тук і Василь Біленко. Як виявилося, вони товаришують уже понад 20 років й увесь цей час передплачують головну газету області.
– Ми любимо “Зорю Полтавщини”, як саму Полтаву. Почитаємо її, то й знаємо, що, де, як і чому відбувається у нашому краї. І хоч нині комунальні тарифи, ціни на продукти, проїзд у міському транспорті зростають, і, здавалося б, не до газет, але розлучатися із улюбленим виданням не хочеться.
Катерина Пелипець теж поділилася своїми роздумами: “Часопис раніше виписували постійно, а зараз – купую. Пам’ятаю, коли мені було 16 років, “Зоря Полтавщини” була для нас єдиним рупором новин з усієї області, тоді ми жили в Карлівці, а родом я із Полтави. Коли знову повернулася до обласного центру, дізнаюся про життя району із “Зорьки”, також люблю читати зорянські додатки.
За годину гора запропонованих потенційним передплатникам для ознайомлення номерів “Зорі Полтавщини” й випусків сатирично-гумористичного додатка “Сорочинський ярмарок” розтанула. А для тих, хто ще не встиг передплатити улюблене видання на друге півріччя 2015 року чи визначається, нагадуємо, що “Зоря Полтавщини” – газета рідного краю, газета для всієї родини.

Василь Біленко, Микола Тук.

Оксана БІЛЕНЬКА
Олег ЖУРАВЛЬОВ (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.