У Полтаві вбили медсестру

Увечері 11 квітня в болотистій частині лісопосадки на території колишньої артилерійської бази в обласному центрі було виявлено тіло жінки з численними забійними ранами голови. Померлою виявилась 61-річна полтавка, яка працювала медичною сестрою у першій міській клінічній лікарні.
Із заявою про зникнення жінки її рідні звернулись до міліції вранці 11 квітня. Оперативники встановили, що 10 квітня медсестра вийшла з роботи та через лісопосадку попрямувала додому – в мікрорайон Огнівка. Однак додому вона так і не дійшла. За даним фактом Київським РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
Згодом полтавські міліціонери затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 27-річний полтавець. Він повністю визнав свою провину і стверджує, що скоїв убивство через те, що виконував “особливу місію”. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У правоохоронців є підстави вважати, що затриманий страждає на психічні розлади, однак це фахівці встановлюватимуть у ході досудового розслідування.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.