Лубни схилилися в печалі

У  Тарандинцях Лубенського району поховали захисника Вітчизни – уродженця цього села 27-річного Романа Павленка. Він одним з перших став на захист своєї рідної землі, а останній бій прийняв під Дебальцевим, де поліг 17 лютого.
Попрощатися із загиблим Героєм разом із рідними прийшли земляки, керівники Лубенського району та міста, військові, адже горе ввірвалося не лише в родину Павленків, біда спіткала усю лубенську громаду.
Тримаючи запалені свічки, односельці ставали на коліна, віддаючи шану полеглому Герою. Траурний мітинг на місцевому кладовищі розпочала сільський голова Тетяна Галета, згадавши життєвий шлях Романа. Він народився 4 серпня 1987 року. Після закінчення Тарандинцівської школи навчався у Полтавському ПТУ, відслужив в армії. Повернувшись до рідного села, брався за будь-яку роботу, допомагав батькам, зустрів своє кохання… Для земляків завжди будуть прикладом Романові мужність, героїзм та людяність. Адже своєю порядністю та людською добротою він залишив по собі добру пам’ять. Щирі слова співчуття рідним висловили класний керівник Романа Павленка Галина Гапченко, однокласник Євген Курило, від імені обласного військкомату – підполковник Геннадій Андрєєв.
Загибель одного з кращих синів лубенської землі стала трагедією, вічною печаллю та скорботою для усіх мешканців району. Нехай буде світлою пам’ять про великого українського патріота, добру людину в серцях усіх лубенців. Вічний спокій і Царство Небесне Героєві!

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.