Меморіальна дошка Героя

У  Лубнах урочисто відкрили меморіальну дошку на вшанування пам’яті полеглого учасника АТО, старшого лейтенанта лубенця  Анатолія Безроди. Він був командиром взводу зенітних установок 93-ї механізованої бригади Збройних сил України і загинув під обстрілами “Градів” у селі Тоненькому Ясинуватського району Донецької області в січні нинішнього року.
Меморіальну дошку розмістили на стіні Лубенської загальноосвітньої школи № 2, де свого часу навчався Анатолій. Захід спеціально приурочили до дня його народження –         1 квітня.
У скорботних урочистостях взяли участь мама Героя Лідія Андріївна та його рідні, колишні випускники школи, воїни, друзі, сусіди, просто небайдужі лубенці. Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко висловив щирі співчуття сім’ї  загиблого воїна, а також наголосив, що зараз найголовніше завдання громади на мирній території  – не лише  зберегти пам’ять про подвиги наших земляків, а й допомогти кожному, хто повертається з цієї жорстокої війни, сім’ям солдатів, їхнім рідним, йдеться у повідомленні Лубенської міської ради.
Право відкрити меморіальну дошку пам’яті Героя надали воїну АТО Олександру Клюшніку та голові шкільного учнівського самоврядування Ганні Кириченко.

Світлана ГНАТЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.