Реванш “Ніки”

Полтавська “Ніка-ПНПУ” у рамках 12-го туру приймала столичну команду “ІМС-НУХТ”. Перед звітним поєдинком суперниці провели між собою перший двобій півфіналу розіграшу Кубка України. У ньому киянки виявилися сильнішими – 5:1. Цього разу в надважкій боротьбі полтавкам вдалося переграти суперниць – 5:4. Видовищна і насичена гольовими моментами гра тримала у напрузі численних глядачів у полтавському спорткомплексі “Динамо” до фінального свистка. Після першого тайму наші дівчата поступалися – 1:2, а після перерви переломили хід поєдинку на свою користь. У “Ніки” відзначилися: двічі – Мочалова, а також Лясковська, Єрмоленко і Шаповал.
“Надія-ДЮСШ” із Гребінки згідно з календарем у цьому турі не грала. У турнірній таблиці полтавки перебувають на четвертій сходинці, але від другого місця їх відділяє лише одне очко. А от гребінчанки на сьогодні, на жаль, замикають чільну сімку учасниць чемпіонату України.
Наступні матчі за участю команд Полтавщини відбудуться 17–19 квітня. Зустрічаються “Merry Land” (Харків) і “Ніка-ПНПУ” (Полтава); “Надія-ДЮСШ” (Гребінка) і “Біличанка” (Коцюбинське).

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.