Головою Апеляційного суду Полтавської області знову обрано Андрія Рябішина

В  Апеляційному суді Полтавської області відбулися збори, де судді переобирали голову обласного Апеляційного суду. Відповідно до затвердженого зборами суддів Апеляційного суду Положення про обрання голови Апеляційного суду Полтавської області, заступників голови та секретарів судових палат висунення кандидатів на посаду голови суду здійснюється шляхом самовисування, окремими суддями або колективами палат. Цього разу на посаду голови суду колективами суддів відповідних палат було висунуто дві кандидатури – чинного голову Апеляційного суду Полтавської області Андрія Рябішина та заступника голови Апеляційного суду Полтавської області Сергія Гальонкіна.
За повідомленням, вміщеним на офіційному веб-порталі “Судова влада України”, відповідно до статті 20 Закону України “Про судоустрій і статус суддів” голова суду обирається на посаду шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів, які працюють у відповідному суді.
У підсумку голосування зборами суддів Апеляційного суду Полтавської області головою суду знову обрано Андрія Рябішина. За його кандидатуру проголосувало 29 суддів із 52-х присутніх на зборах.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.