Через освіту – до соціально- економічного зростання

Новопризначений директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Євген Ленський на брифінгу для полтавських журналістів розповів про концепцію розвитку освіти на теренах нашої області.
– У 2015 році закінчується обласна програма розвитку освіти, тому зараз іде робота над новою. Програма матиме назву “Через освіту до соціально-економічного процвітання регіону”, вона розрахована до 2020 року, – зазначив Євген Ленський. – Стратегічна мета – забезпечити лідерство на ринку освітніх послуг України за основними показниками: якість, доступність і безпека, рівень організації навчально-виховного процесу, кадровий склад, рівень успішності та довіри до навчальних закладів.
За словами Євгена Ленського, відбудеться реорганізація на рівні департаменту освіти і науки облдержадміністрації. У числі змін – створення відділу маркетингу та піару, удосконалення електронного ресурсу департаменту щодо інформативності та доступності. Водночас спільно із обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних працівників імені М.Остроградського департаментом розробляється методика перепідготовки вчителів на базі формування корпоративної культури, де в першу чергу акцентуватиметься увага на питаннях виховання патріотизму. Наголошувалося, що першочергова увага в навчальних закладах буде приділятися патріотичному вихованню.
Протягом місяця Євген Ленський пообіцяв представити розробки новаторських змін у сфері надання освітніх послуг на теренах нашої області.

 Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Коментарів до запису: 1

  1. Андрей сказав:

    Ребята, у нас в Диканьке хотят закрыть ВСЕ садики с 01.06.15 по 31.07.15 и ничего сделать не можем. Написали письма в департамент, а те скинули ихъ в селешну раду, мол пусть разбираются на местах. Че за беспредел? Сами все покупаем, садики закрывают, где логика? Напишите об етом статью!!!

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.