Шановні розвідники надр!

Шановні
розвідники надр!
Колектив Українського геологічного науково-виробничого центру “Укрнаукагеоцентр” НАК “Надра України” (правонаступник – “Полтавнафтогазгеологія”) за
80-річну історію існування завдяки щоденній творчій, копіткій, тяжкій праці  працівників підприємства відкрив близько 200 родовищ вуглеводнів. У тому числі й такі унікальні, як Шебелинське, Радченківське та інші. Відкриті нами родовища стали основою матеріально-ресурсної бази України. На них зараз видобувається 80 відсотків вуглеводнів як державними, так і приватними  видобувними підприємствами.
Не дивлячись на те, що геологічна галузь перебуває в скрутному фінансовому становищі, наше підприємство знаходить резерви для організації продуктивної, фахової праці. Це стало можливим завдяки кадровому потенціалу, унікальному лабораторному обладнанню та співпраці з іноземними фірмами світового рівня.
Вивчення традиційних, а особливо нетрадиційних, покладів (сланцевих, центрально-басейнових, ущільнених) проводиться з метою збільшення об’ємів видобутку вуглеводнів, це повинно забезпечити в найближчому майбутньому енергетичну незалежність України.
Користуючись нагодою, від імені колективу та від себе особисто щиро вітаю усіх колег з професійним святом – Днем геолога! Безмежна вдячність вам, ветерани геологічної галузі!

Петро ГОЛУБ,
генеральний директор “Укрнаукагеоцентру”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.