Завершальні підготовчі матчі

Представники Полтавщини у першій футбольній лізі зіграли завершальні контрольні поєдинки перед продовженням чемпіонату. В Новомосковську Дніпропетровської області ФК “Полтава” поступився охтирському “Нафтовику” – 0:1. У наступному протистоянні “біло-чорні” переграли київську “Оболонь-Бровар” – 3:1. У наших земляків відзначилися Недоля, Волков та Вовченко.
Комсомольський “Гірник-Спорт” у Кривому Розі також Дніпропетровської області поступився місцевому “Гірнику” – 1:2. Підопічні Жабченка тривалий час вели у рахунку (гол забив Степанчук). Проте на 82-й та 90-й хвилинах господарі з пенальті вирвали перемогу.
У суботу, 21 березня, ФК “Полтава” у Києві зіграє матч 18-го туру чемпіонату України з “Динамо-2”. Цього ж дня у Кіровограді “Зірка” приймає “Гірник-Спорт”.
***
Друголіговий кременчуцький “Кремінь” також провів чергові контрольні поєдинки. Із рахунком 4:1 він переміг аматорський ФК “Рокита” (Великобагачанський район). У складі наддніпрянських футболістів забивали Іванов, Саркісян та двічі Жуков. А у матчі на виїзді з лідером першої ліги, ПФК “Олександрія”, було зафіксовано нічию – 1:1. Кременчужани відігралися у другому таймі. Гол з пенальті провів Чорній.

Сергій МИХАЙЛЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.