“Металург” Д – “Ворскла” – 1:1

У  Києві футболісти полтавської “Ворскли” зіграли матч 17-го туру чемпіонату України з донецьким “Металургом”. Після минулого переможного поєдинку з “Говерлою” Сачко вирішив не змінювати стартовий склад своєї команди. Номінальні господарі почали зустріч активніше. Полтавці шукали можливості у контратаках. Загрози воротам суперників виникали переважно після виконання кутових ударів. На 17-й хвилині стрімкий випад “біло-зелених” приніс результат. Маркоскі, обігравши опонента, увірвався у карний майданчик донеччан і віддав пас на Шиндера. Антон, ударом в один дотик, “поклав” м’яч у кут воріт. Через десять хвилин Шиндер мав забивати вдруге, але цього разу безпомилково зіграв воротар “Металурга”. На 41-й хвилині підопічні П’ятенка порушили правила гри проти Сімініна у своєму штрафному майданчику, та, на жаль, Громов не реалізував пенальті.
На початку другого тайму “металурги” міцно притисли наших земляків до їхніх воріт, і вже на 51-й хвилині після розіграшу штрафного удару Лазіч встановив рівновагу. Через хвилину вкотре змарнував гольовий момент Шиндер, якому з відстані двох метрів до воріт не вдалося переправити “шкіряного” у ціль. До фінального свистка суперники мали ще кілька нагод, щоб змінити рахунок, але цього так і не сталося. Отже, справедлива і бойова нічия.
Кольори “Ворскли” захищали: Богуш, Сімінін, Є.Ткачук, Даллку, Сапай, Чеснаков, Дедечко, Громов, Маркоскі (Бараннік, 79), Турсунов, Шиндер.
Результати інших матчів 17-го туру: “Карпати” – “Волинь” – 0:2, “Говерла” – “Металіст” – 2:2, “Зоря” – “Чорноморець” – 1:0, “Дніпро” – “Металург” З – 1:0, “Шахтар” – “Олімпік” – 6:0, “Динамо” – “Іллічівець” – 5:0.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.