Вірний син України

Мешканці Комсомольська попрощалися із захисником України Олександром Білоконем. Йому був 41 рік, коли мирну працю на ВАТ “Полтавський ГЗК” довелося змінити на військову службу в складі 30-ї Новоград-Волинської бригади Збройних сил України. Разом з військовою частиною Олександр вийшов з Дебальцевого, де був контужений. Він помер у шпиталі через інфаркт. Серцева хвороба, яка раніше не давала про себе знати, раптово обірвала його життя. Осиротіли син та донька Олександра Білоконя. Пішла з життя чудова людина, спортсмен, відважний воїн. Він був люблячим сином, чуйним батьком, вірним другом і соратником. Олександр завжди вирізнявся чесністю, мужністю, розсудливістю. Своїм високим професіоналізмом і готовністю виконати складні завдання він заслужив авторитет у керівництва, а своїм життєлюбством, здатністю стійко переносити всі труднощі військової служби – любов і повагу друзів, товаришів по зброї.
Провести земляка в останню путь прийшли рідні, друзі, колеги, сусіди, представники виконавчого комітету Комсомольської міської ради та Полтавського гірничо-збагачувального комбінату. Прощання із загиблим Героєм відбулося у Свято-Миколаївському соборі.
Тяжке горе, непоправна втрата – такі почуття огорнули земляків. Поховали Героя з почестями на міському кладовищі. Муніципальний духовий оркестр виконав Державний гімн України, військовослужбовці вшанували пам’ять побратима прощальним військовим салютом. Пам’ять про мужність, честь, звитягу Олександра Вікторовича Білоконя назавжди залишиться в серцях рідних, близьких, бойових побратимів – усіх земляків, хто його знав, поважав та любив.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.