Свято молодості й досвіду

Напередодні жіночого свята у великій виставковій залі Полтавського художнього музею (Галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка відбулося одразу три конкурси, які розкрили таланти успішних у професійному та особистому житті полтавок. Перший з них – VIII регіональний конкурс “Пані Полтавщина-2015”. Перемогла на цьому святі краси, молодості й талантів Світлана Тебенькова, юрист. Першою віце-пані стала педагог і музикант Оксана Макарова, другою віце-пані – економіст Яніна Михайленко.
Вдруге у Полтаві було проведено конкурс “Літня пані-2015”. Титул “Шляхетна пані” заслужила Людмила Кравченко, а титул  “Пані бездоганність” – Катерина Канцедал. Жінки поважного віку продемонстрували оптимізм і життєрадісність.
Учасниці та організатори двох конкурсів взяли участь у благодійній виставці-продажу виробів ручної роботи. Виручені кошти буде спрямовано на підтримку дітей учасників АТО.
Також було підбито підсумки обласного журналістського змагання 2014 року на краще висвітлення ролі нашої сучасниці у суспільному житті та економіці краю. Переможців оголосила голова обласного медіа-клубу Людмила Кучеренко. На першому місці – Наталія Ватуля (газета “Вісті Хорольщини”), на другому – Ганна Ярошенко (“Вечірня Полтава”), на третьому – Олена Савченко (газета “Базар-медіа”, Гадяч).

Світлана ПОЛІЩУК
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.