“Чим ще можу прислужитися Україні?..”

Нав’язана Україні війна принесла гіркоту втрати в кожне людське серце. Найкращою підтримкою у цей непростий час є небайдужість та щира допомога одне одному. За ініціативою відділу освіти Комсомольської міської ради у місті відбулася благодійна акція “Підтримай захисника Вітчизни”. До заходу охоче долучилися учні, їхні батьки та вчителі усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста, центру дитячої та юнацької творчості, а також працівники територіального центру надання соціальних послуг “Калина”.
Свіжі овочі та фрукти до цих закладів приносили ящиками, пакетами. Були також крупи, вермішель, сухофрукти, родзинки, печиво, цукор, цукерки, олія, засоби гігієни, ковдри, консервація та багато іншого.
Комсомольчани ставили лише одне запитання: “Чим ще зможу прислужитися Україні?” Ніхто із школярів та дорослих не залишився осторонь благодійної справи. Вкотре вся дружна шкільна родина Комсомольська допомогла українським бійцям, котрі мужньо захищають цілісність нашої держави. Усі зібрані овочі та фрукти вони передали волонтерам з “Кулінарної сотні”, які відправляють допомогу за призначенням.
Благодійна діяльність стає фундаментом формування у дітей та молоді сучасної національної ідентичності на кращих прикладах мужності та звитяги, виявлених нинішніми захисниками Батьківщини, на героїці сучасної боротьби за незалежність.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.