Фронтові будні

На війні працюють. Саме працюють. Фермери і вчителі, працівники торгівлі та інші громадяни нашої Вітчизни. Вони звикли робити свою роботу чесно і на совість. Так само продовжують робити це і в боях.
Іван Стрілець до мобілізації вирощував пшеницю, кукурудзу і соняшник. Встиг виростити і двох дітей. А нині у Станиці Луганській є солдатом 17-ї танкової бригади.
9 січня бійці Нацгвардії їхали на ротацію і в тумані проскочили поворот, нарвались на блокпост терористів. Зав’язався бій. На виручку нацгвардійцям кинулась 17-та бригада. Іван влучним пострілом з ПТУР “Фагот” зі свого БМП “Варвара” знищив ворожий танк. Іван представлений до урядової нагороди.
Борисович – боєць стрілецької роти, ветеран. У Афганістані був авіаційним техніком Іл-76, у Югославії – авіатехніком вертольотів. Пішов на пенсію і знову повернувся на війну, але вже свою. Став снайпером. Говорить, що буде воювати до переможного кінця.
Станицю Луганську захищає від найманців тактична група 17-ї бригади
“95 квартал”. Вони сповнені бойового духу. Солдат Андрій написав вірша, що став неофіційним “гімном” підрозділу. Повністю процитувати його ми не можемо, але коротко, з евфемізмами, він звучить приблизно так: “Путін буде помирати, йому хліба не давати. Від Кривбасу до Донбасу будем бити … (поганого чоловіка Путіна)”.

Олександр КЛИМЕНКО
Журналіст
(Спеціально для “Зорі Полтавщини”)
Фото автора

KLM_7796KLM_7712KLM_7592KLM_6648KLM_5865

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.