Полтавські правоохоронці відбули на буремний Схід

У  рамках чергової ротації 235 бійців зведеного загону правоохоронців та батальйонів особливого призначення патрульної служби “Полтава” і “Кременчук” відбули до зони проведення антитерористичної операції на територію Донецької та Луганської областей. Традиційно проводи були урочистими. Біля будівлі УМВС України в Полтавській області зібралося чимало полтавців – рідні, друзі, колеги бійців, громадські активісти, молодь, небайдужі земляки.
Силовики протягом щонайменше місяця виконуватимуть службові обов’язки в різних точках АТО. Ситуація на Сході України нині особливо тривожна, і полтавським правоохоронцям доведеться нести службу в надзвичайно складних умовах. Тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України у Полтавській області Андрій Балонь зазначив, що правоохоронці підготовлені до цієї непростої служби. “Ми проходили заняття з тактичної та медичної підготовки. Бойовий дух високий. Кожен готовий вміло і самовіддано виконувати завдання у зоні АТО”, – зазначив він. І додав, що усі бійці забезпечені на найвищому рівні – формою, спорядженням, засобами індивідуального захисту, медикаментами.
Архієпископ Полтавський і Кременчуцький УПЦ КП Федір благословив бійців. “Уся Україна вами сьогодні пишається, молимося за вас. Ми знаємо і пам’ятаємо про те, що якби ви не підставляли свої груди під російські кулі й снаряди, то війна вже прийшла б сюди”, – сказав владика Федір.
Учні полтавських шкіл вручили воїнам малюнки, обереги та іконки, а громадські активісти передали волонтерську допомогу.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.