Кольори “Естрадної веселки”

У  Пирятині пройшов святковий новорічний гала-концерт обласного телешоу-конкурсу дитячої пісні й танцю “Естрадна веселка-2014” імені Володимира Прокопенка. Переможців і лауреатів творчого конкурсу нагородили дипломами, подарунками та солодощами.
Володарем Гран-прі у номінації “вокал” (солісти) стала Валерія Коваленко з Гребінки. Дипломами І ступеня у номінації “хореографія” нагороджені зразковий аматорський хореографічний колектив “Стиль” (молодша та середня групи) з Пирятина, зразковий колектив “Зорецвіт” із Сенчі Лохвицького району, дитячий зразковий колектив “Радість” (старша група) з Лохвиці; у номінації “вокальні ансамблі, тріо, дуети” перемогу здобули дуети “Зоряночка” з Гребінки та “Гармонія” з Семенівки, у номінації “солісти” переможницею стала лубенчанка Каріна Копотун. Дипломи ІІ ступеня вибороли: серед танцюристів – молодша група вищеназваного колективу “Радість” із Лохвиці та колектив “Flores” із Глобиного, серед ансамблів і дуетів – вокальний дует “Сестри” з Семенівки, серед солістів – Катерина Копоплич із Миргорода, представниця Пирятина Каріна Радченко, Маргарита Майборода з Великої Багачки.
Звання лауреатів ІІІ ступеня отримали хореографічний колектив “Забава” з Луки Лохвицького району, середня група ансамблю “Радість”, колектив “Флеш” з Пирятина, вокальні тріо “Перлина” з Пирятина та “Весняночки” з Хорола, юні співачки Лілія Криворучко, також із Хорола, Тетяна Абрамова з Лубен, Дарина Юхименко з Глобиного, Марія Михайловська з Лохвиці. Дипломи за активну участь отримали солісти – Марія Назаренко та Лінда Задорожна з Семенівки, Анастасія Коваль із Лубен, Вікторія Мишкова з Глобиного, Аліна Велика з Тарасівки Гребінківського району, повідомили у відділі культури, туризму та архіву Пирятинської РДА.
Радість творчого злету і визнання з юними співаками й танцюристами розділили їхні батьки, бабусі й дідусі, наставники. Виховати талановиту дитину – нелегка місія. Тим приємніше, коли донька чи синок досягає успіху.
На святковому гала-концерті виступили й гості – переможці обласного конкурсу “Естрадна веселка” минулих років – Юлія Завгородня та Ірина Биковець, лауреат міжнародних конкурсів і фестивалів, учасниця телепроектів “Україна має талант” та “4 весілля” Олена Кривобок, лауреат різноманітних фестивалів Дмитро Соколов, заслужена артистка України Олена Білоконь.

Валентина ПЕТРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.