Домашні старти “Надії”

Завершився перший етап чемпіонату країни серед дівчат старшого віку (1998–1999 років народження), який проходив у Гребінці за участю місцевої “Надії”, що двічі ставала чемпіоном країни в цій віковій категорії, та двох інших команд з Полтавщини: “Лідера” із Кобеляк і дебютанта чемпіонату – “Кременчужанки”. Кожна з 9 команд- учасниць провела по чотири гри.
На першому етапі чемпіонату кожний клуб зіграв у Гребінці по 4 матчі. Після завершення турніру визначилися два лідери, які здобули перемоги в усіх іграх: “Пантери-1” (Умань Черкаської області) та “Біличанка” (Коцюбинське Київської області) – по 12 очок. Господарі змагань – юні гребінчанки з “Надії” – на третій сходинці з 9-ма очками. “Лідер” посів 7-ме місце, новачки змагань всеукраїнського рівня – кременчужанки – поки що на останньому місці. Юлія Шевченко з “Надії” лідирує в рейтингу кращих бомбардирів змагань.
Команда “Надія-ДЮСШ” з Гребінки грає у вищій лізі чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд і займає нині 6-ту сходинку турнірної таблиці.

Валентина ПЕТРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.