Повернулися в повному складі

Новий рік півсотні бійців Кременчуцького батальйону Національної гвардії України зустрічали на передовій поблизу Маріуполя. Цього разу їхнє бойове відрядження тривало півтора місяця. “А взагалі бійці нашого підрозділу в зоні АТО перебували від п’яти до семи місяців”, – наголосив командир батальйону Олександр Аленін. Разом із підлеглими він повернувся до Кременчука напередодні Різдва і не приховував гордості за те, що вдалося виконати завдання без втрат.
Кременчужани шанують своїх героїв, тож влаштували їм урочисту зустріч на головній площі міста. Рідні, друзі, представники влади, депутати, небайдужі громадяни зустрічали нацгвардійців з квітами, хлібом-сіллю, державними прапорами та барвистими кульками.
Вітаючи бійців, перший заступник міського голови Віктор Калашник від імені жителів Кременчука подякував військовим за їхню вірність присязі, народу України, за зразкове виконання завдань, поставлених перед ними. А також привітав Олександра Аленіна із присвоєнням йому чергового звання полковника.
Той у свою чергу висловив слова щирої вдячності: родинам – за надійний тил, керівникам підприємств Кременчука, депутатам, волонтерам і кременчужанам – за підтримку та дієву допомогу.
Наразі бійці Національної гвардії, що прибули із буремного Сходу, матимуть коротку відпустку, а вже незабаром виконуватимуть свої звичні обов’язки, зокрема патрулюватимуть вулиці міста.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.