Мобілізація людських й економічних ресурсів

На розширену нараду в голови облдержадміністрації Валерія Головка були запрошені керівники виконавчої влади міст і районів області, профільних департаментів, управлінь і відділів ОДА, силових структур. У роботі зібрання взяв участь виконуючий обов’язки голови обласної ради, перший заступник голови обласної ради Володимир Марченко.
Таке широке представництво обумовила важливість винесених на розгляд питань: про підготовку й організацію мобілізації в області та виконання регіональної програми “Територіальна оборона” на 2014 рік; про організацію перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування; про профілактику грипу та ГРВІ.
Про проблеми трьох попередніх черг мобілізації та цьогорічну січневу, четверту, говорили не лише обласний військовий комісар Борис Павлов, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА Віктор Стеблянко, а й районні військові комісари. Долучалися керівники райдержадміністрацій.
За словами Валерія Головка, такий формат спілкування допоміг з’ясувати причини проблем, окреслити шляхи їх вирішення. Як показало обговорення, наразі найболючішими моментами є нестача коштів на пальне; тенденція до ухилення від мобілізації; проблеми з мобілізацією транспортних засобів тощо. З цього та інших обговорюваних питань прийнято відповідні рішення.
(Докладний звіт про роботу наради буде вміщено у наступному номері “Зорі Полтавщини”).

Ольга ЩЕГЛОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.