Роботу полтавських рятувальників відзначили як найкращу в державі

Полтавських рятувальників відзначили за внесок у роботу зі збору та перевезення гуманітарних вантажів для східних регіонів України. Голова ДСНС України Сергій Бочковський побував у Полтаві, щоб подякувати місцевій службі та вручити чергові спеціальні звання співробітникам обласного управління відомства.
Полтавщина робить найбільший внесок у справу збору та перевезення гуманітарних вантажів на Схід, щоб підтримати українських військових та місцеве населення, яке опинилося у скруті, відзначив Сергій Бочковський на зустрічі з полтавськими рятувальниками. Він зокрема зазначив: “За дорученням Президента України і Уряду була здійснена дуже важлива місія. Це – доставка гуманітарного вантажу до Сєверодонецька і Краматорська. Було направлено 26 вантажівок загальною вагою 326 тонн і вартістю близько 2 мільйонів гривень. Полтавці зробили найбільше серед усіх підрозділів України. До речі, це була вже десята гуманітарна місія за участю полтавських рятувальників”.
Начальник ГУ ДСНС у Полтавській області Роман Кириленко пояснив, що для останньої поїздки рятувальники наповнили та доправили два вантажних автомобілі: “Один автомобіль – це 500 ялинок, які передали жителям та дитячим закладам у Донецькій і Луганській областях, а також одна машина – це вантаж із продуктами харчування – макаронні вироби, крупи, консерви – те, що має тривалий термін зберігання”. Він також зазначив, що рятувальники й надалі продовжуватимуть професійно та сумлінно виконувати поставлені завдання.
Водночас голова ДСНС України Сергій Бочковський, аналізуючи роботу головного управління за 2014 рік, наголосив, що полтавські рятувальники завжди крокують у ногу з часом. Саме вони випробовують сучасні методи пожежогасіння і завжди одними із перших приходять на поміч людям: доправити гуманітарну допомогу або допомогти родинам зі Сходу України – для них це вже стало повсякденною роботою.
Вісім рятувальників із Полтавщини отримали за роботу чергові спеціальні звання та ще шість нагороджені грамотами Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.