Незвичний турнір

У  Новосанжарському шаховому клубі імені Івана Джалого відбувся турнір на призи від Святого Миколая, в якому взяли участь 25 шахістів у 3-х кваліфікаційних лігах.
Учасників змагань привітав директор Новосанжарського навчально-виховного комплексу Микола Решетило, побажавши спортсменам перемог та пообіцявши в подальшому допомагати шаховому клубу в організації змагань, зміцненні матеріально-технічної бази. Є плани облаштувати в школі шахову кімнату, де діти зможуть грати на перервах і в позаурочний час, опановувати гру в шахи та удосконалювати майстерність. Користуючись нагодою, переможців районних змагань з шахів, учнів школи Владислава Черненка й Анюту Гречишину нагородили грамотами відділу освіти та призами. Варто додати, що нещодавно новосанжарські школярі й збірна району на обласних змаганнях у Миргороді увійшли до четвірки найсильніших команд краю. Кращий результат показав Владислав Черненко, посівши ІІІ місце. У складі збірної виступили також Назар Колодяжний, Ігор Миненко, Володимир Гріневич, Оксана Титаренко.
Звітні змагання пройшли за змішаною системою. Перша ліга – колова, друга – швейцарська. В першій лізі грали майже всі розрядники. Перемогу здобув п’ятикласник Віталій Шмиголь (ІІІ дорослий розряд) зі стовідсотковим результатом у 6 очок. Другу сходинку посів десятикласник Владислав Черненко (ІІ дорослий розряд), третю – одинадцятикласник Ігор Миненко (також ІІ дорослий розряд).
Другокласниця Анюта Гречишина зайняла
І місце серед дівчат і нарівні грала з хлопцями в першій кваліфікаційній лізі.
У другій лізі перше місце виборов десятикласник Єгор Захарчук, друге розділили шестикласник Євген Боярський та семикласник Георгій Ясько (по 6 очок), “бронза” – у восьмикласника Вадима Сущенка. Переможці та призери отримали грамоти і подарунки від Святого Миколая.
Наш клуб висловлює подяку керівництву НВК, відділу освіти, підприємцям у сприянні інтелектуальному виду спорту, проведенню змагань і нагородженню переможців.

Віталій БАРАНОВИЧ
Директор Новосанжарського районного шахового клубу ВФСТ “Колос”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.