Феєрія Новорічних свят

Груднева відлига – зовсім не перешкода для хурделиці Новорічно-Різдвяних свят. Вона вже завітала до дітвори з солодкими “миколайчиками”, подарувавши яскравий феєрверк позитивних емоцій. Раділи цій чарівній зустрічі, зокрема, і юні пацієнти обласного санаторію для дітей з порушенням опорно-рухового апарату. Особливий режим лікування не дозволив їм натанцюватися разом із казковими гостями святкового дійства, але усмішками й аплодисментами вони дякували Святому Миколаю та його помічникам-янголятам щонайактивніше. Як ми уже повідомляли, дітлахів, котрі лікуються у цьому медичному закладі, відвідав голова обласної ради Петро Ворона. Він привітав їх зі святами, вручив подарунки.

Пацієнти обласного санаторію для дітей з порушенням опорно-рухового апарату.

Пацієнти обласного санаторію для дітей з порушенням опорно-рухового апарату.

Цікаве дійство відвирувало на Миколая і в дошкільному навчальному закладі “Веселка” в Хоролі. Тут малеча розважалася досхочу. До того ж педагоги-організатори подбали про виховний зміст, і маленькі хорольці добре затямили, як мають поводитись чемні діти. Вони і їхні педагоги щиро дякували депутату Хорольської районної ради Володимиру Шишці за активну підтримку і благодійну допомогу дитсадку.
Уволю награвшись з веселими хлопчиками та дівчатками, зимова хурделиця свят ненадовго причаїлася, щоб набратися нових сил до Нового року, Різдва Христового та Щедрого вечора.

Вікторія КОРНЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.