Вогневі рубежі батальйону “Полтава”

Голова обласної ради Петро Ворона відвідав бійців батальйону міліції особливого призначення “Полтава”. Спецпризначенці вже тривалий час захищають рідну землю в одному з найнебезпечніших місць фронту – селищі Ольховатка, що неподалік міста Єнакієве, яке нині тимчасово контролюють сепаратисти, повідомили у ВЗГ УМВС України в Полтавській області.
Цього разу на Схід разом з головою обласної ради вирушили і керівники обласної міліції. Делегація цікавилася не лише житлово-побутовими умовами міліціонерів, а й моральним, соціальним кліматом у колективах захисників Вітчизни, взаєминами з місцевими жителями. Також відбулися зустрічі з колегами з інших областей України, зокрема з бійцями батальйону спецпризначення “Волинь”, воїнами-артилеристами, серед яких були й наші земляки.
Члени полтавської делегації побували на тому трагічному місці, де 9 листопада 2014 року загинули двоє міліціонерів під час обстрілу позицій українських військових. Саме тут найчастіше проходить вогневий контакт з російськими найманцями, позиції яких розташовані за декілька кілометрів.
Петро Ворона передав вітання від громади краю та депутатського корпусу і запевнив правоохоронців, що обласна влада нікого із захисників Вітчизни не залишить поза увагою. Він подякував міліціонерам за мужність, витримку, побажав усім миру              і родинного затишку.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.