Шановні судді та працівники судів Полтавської області! Щиро вітаємо вас із Днем працівників суду!

У ці нелегкі для країни часи працівники судової системи області докладають максимум зусиль для зміцнення демократичних, європейських засад судочинства, ухвалених іменем України неупереджених, законних і справедливих рішень.
Це свято об’єднує всіх, хто своєю відданою працею на судовій ниві примножує кращі традиції українського судочинства, виконує свої високі обов’язки в ім’я законності, справедливості, гуманізму й захисту прав людини.
Переконані, що суддівський корпус Полтавщини завжди залишатиметься вірним присязі, гідно виконуватиме свої високі обов’язки в ім’я законності, справедливості, гуманізму, захисту прав і свобод людини, адже реалізація конституційних засад судочинства, наближення його до світових та європейських стандартів стали пріоритетами нашої держави.
Впевнені, що ви, шановні колеги, зможете покращити добробут людей, забезпечити їм мирне, стабільне життя, захистити від негараздів та труднощів сьогодення.
Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя. Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті. Наснаги вам, мужності й оптимізму!

Іван КЛОЧКО,
начальник територіального управління Державної судової адміністрації України
в Полтавській області

Андрій РЯБІШИН,
голова апеляційного суду Полтавської області

Валерій ЦІЛЕНКО,
голова господарського суду Полтавської області

Федір СОКОЛЕНКО,
голова Полтавського окружного адміністративного суду

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.