Помічати красу – потреба життя

Бібліотека-філія №2 Полтавської міської централізованої бібліотечної системи – це не просто потужна книгозбірня, а й місце проведення творчих, спортивних змагань, зустрічей з цікавими людьми. Ось і нещодавно до учасників фіналу чемпіонату області з шашок-64 серед чоловіків та жінок завітав автор 40 винаходів і патентів, різьбяр, столяр, скульптор, художник, майстер лісової скульптури і водночас талановитий поет та прозаїк, активний учасник засідань міського клубу «Книголюби» Іван Долюк. Він продемонстрував світлини створених ним лісових скульптур, а також прочитав свої вірші.
Справжнім витвором мистецтва, на який не можна було не звернути увагу, назвали присутні вишиту бісером сорочку однієї з учасниць шашкових змагань, виконуючої обов’язки Максимівського сільського голови Кременчуцького району Марини Мироненко. До речі, Іван Долюк подарував збірки своїх творів для сільської бібліотеки Максимівської сільради.
У центральній бібліотеці міста відбулася ще одна приємна подія – присутні на зустрічі привітали з            87-літтям найстаршу учасницю півфіналу області з шашок, мешканку обласного центру Валентину Шевцову.

Наталія ЖОВНІР
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.