Приємна місія

Щирі шанувальники боксу можуть пишатися тим, що до перемоги Володимира Кличка над болгарином Кубратом Пулєвим додалися зусилля й представника Полтавщини. Адже готуватися Кличку-молодшому до поєдинку допомагав представник клубу спортивних єдиноборств “Легіон Спорт” Сергій Радченко з Кременчука. Вихованець заслуженого тренера України з боксу Михайла Мельника є багаторазовим призером чемпіонатів України серед аматорів. Працювати у команді Володимира Кличка Сергію пощастило вже вдруге. Вочевидь його працездатність і майстерність припали до вподоби суперваговикові.
Щодо тренувань, то упродовж двох з половиною тижнів вони проходили в австрійському місті Гоїнг. За словами Сергія Радченка, двічі на день проходила посилена фізпідготовка, а от спаринги з Володимиром Кличком відбувалися по черзі. Тож усі члени української команди доклали максимум зусиль задля того, щоб їхній кумир отримав переконливу перемогу у вирішальному двобої.
Як відомо, наш чемпіон з боксу присвятив свою перемогу Україні й усім бійцям, котрі зі зброєю в руках відстоюють незалежність держави.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.