Шановні колеги, ветерани органів прокуратури!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!
Відходить в історію ще один рік роботи. Окрім повсякденних буднів, він ознаменований низкою дуже вагомих для держави подій. Цей рік демократії й громадської активності, коли українці продемонстрували свою європейськість та прагнення до свободи, став поворотною віхою в історії розвитку не лише України, а й усіх її владних інститутів, одним із найважливіших серед яких залишається прокуратура.
Прийнятий 14 жовтня Закон України “Про прокуратуру”, який повністю набуде чинності наступного року, – це не тільки старт справжньої реформи відомства, але й початок якісних і невідворотних змін. В умовах реформування керівництво держави, Генеральної Прокуратури України та суспільство ставлять перед нами низку відповідальних, затребуваних часом завдань. Головні з яких – захист прав громадян, непримиренна боротьба зі злочинністю та корупцією, подолання тероризму. Та я впевнений, що в наших силах підняти українську прокуратуру до європейського рівня.
У цей святковий день бажаю, щоб принциповість і життєва мудрість й надалі плідно служили на благо народу! Окремі слова подяки висловлюю ветеранам органів прокуратури. Безцінний досвід, який ви передаєте молодому поколінню, є могутнім стимулом для плідної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі.
Зичу усім, хто в попередні роки працював у органах прокуратури, колективу, який очолюю сьогодні, міцного здоров’я, щастя, витримки, наснаги та родинного благополуччя!

Ян СТРЕЛЮК,
прокурор Полтавської області,
старший радник юстиції.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.