І знову на табло лише нулі

У  17-му турі ФК “Полтава” вдома приймав кіровоградську “Зірку”. Це був останній офіційний матч підопічних Іллі Близнюка у 2014 році. Тож зрозуміло, що полтавські футболісти хотіли на мажорній ноті закінчити сезон. На жаль, зробити цього не вдалося.
Матч розпочався у середньому темпі. На 10-й хвилині гостро зіграв Коркішко, який увірвався у карний майданчик гостей після проходу правим флангом, та вразити ворота не зумів. Згодом відповіла й “Зірка”. Спочатку колишній “ворсклянин” Чичиков небезпечно пробив, виручив Кучинський, а ще за мить цілеспрямовано, після подачі з кутового, головою замикав навіс Акименко. Наш воротар майстерно перевів “шкіряного” на кутовий. Після перерви майже нічого не змінилося. Отже, знову нічия – 0:0. У десяти зіграних домашніх поєдинках полтавці здобули лише десять очок, що є 13-им показником у лізі.
Після матчу Ілля Близнюк зазначив, що команда мала перемагати, але не вдалося здійснити задумане. На його думку, клубу не вистачає гравця, який би своїми діями ставив переможні крапки у поєдинках. Тож у міжсезоння доведеться запрошувати виконавців, котрі зможуть підсилити гру.
Кольори ФК “Полтава” захищали: Кучинський, Насібулін, Соломка (Олійник, 78), Коркішко, Бондаренко, Фомич, Коваленко, Кравченко, Зеленевич, Боровець (Ковталюк, 88), Бутенін.
Наступний матч наші земляки зіграють уже у наступному році, 21 березня, у Києві з “Динамо-2”.

Володимир ГРИБ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.