Вольова перемога ФК “Гірник-Спорт”

У  Комсомольську “Гірник-Спорт” у рамках 17-го туру приймав “Нафтовик-Укрнафту” із Охтирки Сумської області. Гостям вдалося забити доволі швидкий гол. На 7-й хвилині господарів засмутив Сондей – 0:1. “Гірники” намагалися знайти свою гру. Але до особливого загострення справи не доходили. Натомість ближчими до успіху знову були суперники. На щастя, подвоїти перевагу їм не вдалося.
Другий тайм підопічні Жабченка провели блискуче. А героєм матчу на 57-й хвилині став Корольков, спрямувавши “шкіряного” у “дев’ятку”, – 1:1. На 72-й хвилині після подачі кутового гості порушили правила у своїй штрафній зоні. Пенальті реалізував знову Корольков. Це четверта поспіль перемога “гірників”, що є їхнім новим клубним рекордом у першій лізі.
Після матчу головний тренер ФК “Гірник-Спорт” Ігор Жабченко не приховував радісних емоцій і зазначив, що в цілому його підопічні контролювали хід поєдинку, але у першому таймі по-справжньому гольових моментів створили замало. У другій 45-хвилинці вдалося реалізувати дві нагоди. Наставник комсомольчан подякував своїм футболістам за гру у цьому сезоні.
Кольори ФК “Гірник-Спорт” захищали: Ситников, Чмеленко, Шульц (Александров, 62), Чеботаєв, Костюченко, Герасимець (Дячук, 65), Корольков, Клімаков, Моісеєнко, Лозовий (Приходной, 83), Андрієвський (Голядинець, 90+2).
Наступний матч “Гірник-Спорт” зіграє 21 березня 2015 року в Кіровограді з місцевою “Зіркою”.

Михайло МОКІЄНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.