“Жінка року-2014”

Обласний конкурс із такою назвою днями оголосили на прес-конференції в інформагентстві “Новини Полтавщини” представниці кількох громадських організацій: директор Інституту гендерних трансформацій Вікторія Курилко, президент Полтавського обласного медіа-клубу Людмила Кучеренко, голова регіонального представництва індустріального гендерного комітету з реклами в Полтавській області Марина Іваннікова, член ради ВГО “Українська асоціація маркетингу” Наталія Карпенко.
Ініціаторки відзначили успіх проведеної вперше у Полтаві виставки-продажу товарів, виготовлених на підприємствах, очолюваних жінками, “Добродійка”
і повідомили, що Мінсоцполітики України запропонувало громадським об’єднанням, які організували таку акцію, провести подібну виставку на всеукраїнському рівні. Для піднесення значення жінки – матері, трудівниці, берегині, фахівця в своїй сфері – оголошується й конкурс “Жінка року”.
У рамках конкурсу “Жінка року” громадські організації, трудові колективи мають зробити подання на своїх кращих представниць, а авторитетне журі визначить переможниць і нагородить їх цінними подарунками. Пропонуються різні номінації: жінка в мистецтві, освіті, медицині, бізнесі, науці, журналістиці, місцевому самоврядуванні, жінка-волонтер, захисник Вітчизни, правоохоронець… Можна пропонувати й інші номінації. Матеріали на конкурс потрібно направляти до кінця січня 2015 року до Полтавської облдержадміністрації за адресою: 36000, м. Полтава, вул. Жовтнева, 45. Підсумки планується підбити напередодні 8 березня 2015 року. Також одночасно оголошений конкурс на кращий журналістський матеріал про наших сучасниць.

Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.