Місцева самооборона напоготові

У  Решетилівському районі завершилися навчання загонів місцевої самооборони та роти охорони, що проводилися відповідно до розпоряджень Генштабу Збройних сил України та Полтавського обласного військового комісаріату. Про це повідомив заступник командира першого загону місцевої самооборони Олег Приходько.
Заняття проходили у два етапи, теоретичні навчання чергувалися із практичними. Керівний склад загонів освоював ази сучасного ведення бою на полігоні військової частини в селі Вакулинці Полтавського району, рядовий – на місцевому полігоні. Решетилівські захисники вчилися знешкоджувати терористичні групи, “зачищати” будівлі, перевіряти документи на блокпостах, які облаштували самі. А ще самооборонівці копали окопи, освоювали елементи рукопашного бою та мінну справу, вчилися надавати невідкладну медичну допомогу, насамперед в умовах бою. Вивчали методику партизанського руху.
Заняття проводили інструктори, які мають досвід воєнних дій, були в зоні АТО, і керівний склад загонів. Запланована програма була відпрацьована повністю.
Бійці загонів самооборони дякували всім, хто посприяв у створенні навчально-матеріальної бази для проведення навчань.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.