Зустріч із представниками ОБСЄ

Голова обласної державної адміністрації Віктор Бугайчук провів робочу зустріч із представниками моніторингової місії ОБСЄ, які завітали на Полтавщину. Було обговорено питання безпеки в регіоні, результати позачергових виборів до Верховної Ради України, а також стан із забезпеченням усім необхідним вимушених переселенців.
Як пояснив керівник делегації Мікаель Раивіо, до складу моніторингової місії увійшли спостерігачі з Фінляндії, Швеції, Вірменії та Киргизстану. Центральний офіс місії розташований у Харкові, але предметом інтересу спостерігачів є також і Полтавщина. Насамперед представників ОБСЄ цікавив рівень безпеки нашого краю, а також те, як події в східних регіонах України позначилися на настроях населення Полтавщини. Голова ОДА зауважив, що рівень патріотизму населення дозволяє висловити впевненість у тому, що сепаратистські настрої для нашого регіону не є характерними. Навпаки, події на Сході України допомогли згуртуватися полтавцям.
Представників місії ОБСЄ також цікавили стан економіки нашого краю, рівень забезпечення прав людини, зокрема і вимушених переселенців із зони проведення АТО.
На всі запитання Віктор Бугайчук дав вичерпні відповіді.

Прес-служба облдержадміністрації

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.