Турнір на призи Леоніда Бартєнєва

Сьомий рік поспіль у легкоатлетичному манежі стадіону “Ворскла” імені Олексія Бутовського Полтавським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України спільно з Полтавською обласною федерацією легкої атлетики, управлінням з питань фізичної культури і спорту ОДА, управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради було проведено відкритий обласний легкоатлетичний турнір на призи заслуженого майстра спорту СРСР, дворазового срібного призера Олімпійських ігор, одинадцятиразового чемпіона СРСР у спринтерському бігу на 100 та 200 метрів Леоніда Бартєнєва. На урочисте відкриття турніру були запрошені почесні гості: заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Микійчук, начальник управління з питань фізичної культури і спорту Полтавської ОДА Олександр Пєшков, директор Полтавського обласного відділення НОК України Інесса Гетьман, учасниця Олімпійських ігор у Пекіні 2008 року, майстер спорту міжнародного класу України з легкої атлетики Оксана Щербак.
У програмі турніру були: біг на 60, 300, 800, 1500 метрів, 60 метрів із бар’єрами, стрибки в довжину, у висоту, потрійний стрибок, естафета “шведська”. В змаганнях взяли участь юнаки та дівчата 1997–1998, 1999 років народження і молодші. Всього, згідно з підсумковими протоколами, виступило більше 300 учасників. Змагалися спортсмени Полтавської, Чернігівської, Харківської та Сумської областей.
Переможців і призерів нагородили медалями, дипломами, командними кубками та цінними подарунками. Особливо приємно юним спортсменам було отримувати подарунки, які вручала наша землячка, учасниця Олімпійських ігор у Пекіні 2008 року Оксана Щербак.

Світлана БОРИСЕНКО
Олег ЖУРАВЛЬОВ (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.