“Полтава” – “Нафтовик-Укрнафта” – 1:0

У  15-му турі ФК “Полтава” вдома приймав охтирський “Нафтовик-Укрнафта”. Шість матчів до звітного поєдинку наші земляки не вигравали на своєму стадіоні. Нарешті невтішну серію перервано.
Матч розпочався доволі жваво. Після подачі кутового Бутенін ударом головою ледь не влучив у ворота гостей. Найреальніша нагода була у “нафтовиків” на 35-й хвилині, коли здавалося, що “шкіряний” уже перетне лінію воріт, але гравець ФК “Полтава” встиг вибити його в поле. А далі шанси мали “чорно-білі”. Зеленевич пробив із-за меж карного майданчика – поперечина. Соломка намагався замкнути комбінацію – захисники врятували команду.
У другому таймі гра загострюється. Полтавець Коркішко отримав два сумнівних попередження, за що і був вилучений з поля. Втім навіть у меншості господарі продовжували атакувати і прагнули забити м’яч. Врешті на 78-й хвилині це їм вдалося зробити, коли Соломка переграв голкіпера “Нафтовика” – 1:0. Через три хвилини полтавці залишилися удев’ятьох. Арбітр вилучив ще й Лісового. Після цього розпочалася “навала” гостей, з якою нашим землякам вдалося впоратися і зберегти перевагу.
Кольори ФК “Полтава” захищали: Кучинський, Насібулін, Соломка, Коркішко, Бондаренко, Зозуля, Коваленко, Кравченко, Зеленевич, Лісовий, Бутенін.
Наступний матч гравці ФК “Полтава” проведуть у суботу, 8 листопада, у Комсомольську з командою “Гірник-Спорт”.

Павло КАЛЮЖНИЙ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.